Maat S - maatwerk in Sport voor peuterS en kleuterS

Esmee Vreeswijk

Esmee is het lesgeven met de paplepel ingegoten en studeert aan de academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ze heeft gymlessen gegeven in het basis- en het voorgezet onderwijs. Ook geeft ze turnles, zowel op recreatief niveau als wedstrijdturnen. Esmee maakt in haar lessen dankbaar gebruik van haar jarenlange turnervaring en beschikt daarnaast over een KNGU-licentie niveau 3.

 

Esmee zwartwit

 

Rohan de Bresser

Rohan is bewegingswetenschapper en werkzaam als docent bij de HAN Sport en Bewegen. Daarnaast is hij hoofdcoach wedstrijdturnen bij Gymnastiek Vereniging Best. Rohan beschikt over een KNGU-licentie niveau 3 in de disciplines gymnastiek en turnen en is tevens praktijkbegeleider en trainerscoach. In het verleden was hij als bewegingsanalist betrokken bij de nationale zwemploeg.

 

Rohan zwartwit

 

VSK 768x365

 

Beiden hebben ze een speciale scholing gevolgd om de lessen van het nijntje Beweegdiploma te mogen geven. Tevens hebben zij de scholing sportief coachen met goed gevolg afgerond en beschikken zij over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Een veilig sportklimaat staat bij Maat S namelijk hoog in het vaandel!